Billig rulltobak önskas köpa, laglig sådan!

Jag behöver hjälp med att hitta var jag kan köpa billig rulltobak. Tidigare har jag fått hem tobak från Göteborg där min mamma köpt 100 gram rulltobak för ca 60:- Jag måste hitta någon tobakist, butik eller kiosk i närheten där jag kan köpa sådan tobak. Det är svensktillverkat och helt acceptabelt att rulla cigaretter på.
Nu har jag 3 paket kvar och dom räcker i 3 veckor och jo jag behöver kunna köpa fler. Kan någon tipsa mig om vart jag skall vända mig så blir jag väldigt glad. Jag vet att fabriken (eller vad det nu är som tillverkar den här sorten) säljer till ställen i Stockholm men jag vet bara inte vilka.
Jo, jag borde sluta röka istället men nu är det inte vad jag undrar över så det är inget alternativ i dagsläget åtminstone.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Fredrik & Madde

  http://xxxxxxxxx.se/detail.asp?id=9981339
  kolla denna länk! vår tobak har fin kvalitee och bra pris 🙂
  ——————————————————————————————
  Du vet att inlägget är från maj 2006, 4 år sedan alltså, kan vara br att kolla vart du spammar!

 2. Anders: Tack för tipset men som du borde ha sett är inlägget ganska gammalt, en del år sedan alltså.

 3. Jag brukar köpa här, bra kvalitet.
  http://xxxxxxxxxxxx.com/
  Anders!
  ______________________________________________
  Kommentar från mig: 22 juni 08:00
  Eftersom sidan inte innehåller något som talar om vilka som ligger bakom sidan eller andra lika viktiga uppgifter har jag dolt urlen, det känns helt enkelt inte rätt för mig att den kan hittas från min url.

 4. Tack för din kommentar men det var ett gammalt inlägg och jag hade heller inte beställt på det sättet.

 5. Jag röker en super fin tobak som jag får skickad från Thailand, Lite svag mint och vanilj. 200 kr per 300 gram inkl frakt. 3 till 5 dagar leveranstid.

 6. Ja http://www.cigarettbutiken.se är super lite lång leverans tid så man får vara ute i tid helt klart..Hmm tänkte på det..det finns ju råtobak som du kan mala själv det tror jag är det allra bästa spartipset jag kan ge
  Ha det gott alla därute
  kram

 7. Hej Nettegull!
  Kul med din kommentar. Jag skrev inlägget för 2 år sedan men har ännu inte köpt via nätet och kommer inte att göra det heller.
  Tack ändå och trevlig helg.

 8. Åsa: Jo, Prins är gott men jag är ganska härdad på rulltobaken så det går bra även om det bästa vore att sluta röka men den dagen…
  Har du rökt! Det var som fasen. John Silver och Blend, jo du det var tider det. Mormor rökte Glenn minns jag.
  Smaken minns jag, tror jag åtminstone 🙂

 9. Vad heter tobakssorten? Lättare att kolla då bland de handlare man är bekant med. Är tobaken billig på Finlandsbåtarna? Jag åker den 14:de så ..
  Hoppas du får nåt vettigt tips .. nu på rak arm har jag faktiskt ingen aning.
  Röker billighetscigg jag och borde väl börja rulla .. vi ska börja dra in och budgetera ännu hårdare med hopp om en sistaminuten i augusti. 🙂
  Inga moralpinnar från mig heller; bolmare som jag själv är. Heh.

 10. Åsa: Från Malmö går det hur bra som helst också. Självklart förväntar jag mig en liiiten varning men moraltant vet jag inte om jag håller med om att du är 😉
  Nina: Det är det som är kruxet, tobaken har inget namn. Förpackningen är helt neutral, dvs vit och så står det bara hur mycket tobak den innehåller.
  Tobaken på Finlandsbåtarna är billigare än här men inte ens i närheten av det som budgeten tillåter annars hade det varit perfekt.
  Jag fick faktiskt ett tips av Tuija om http://www.cigarettbutiken.se så för den som köper cigg är den bra men tobaken var inte helt som jag tänkt men prova kostar inte särskilt mycket så jag får väl försöka om det inte går på annat sätt.

 11. Men längtar du aldrig efter märkescigaretter då? När jag helgrökte när jag var ung var det Prince och Marlboro som vi rökte. De ”äldre” männen rökte John Silver och kvinnorna Blend.
  Kommer du ihåg smakerna?

 12. Om någon hittar något ställe i Malmö som säljer så kan jag skicka till dig.
  Och jag lovar att inte skriva att du borde sluta röka…eller jag skickar med någon liiiten varning så att jag upprätthåller min image av moraltant. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.