Inte längre ”nätbar”

Så har den bärbara jag använt dött. Jag är alltså inte längre "datoriserad". Alla mail sedan början av året är helt borta, allt annat som andra skickat likaså. Hårddisken i den bärbara har kraschat och det gjorde den i går kväll. Det jag hade innan januari finns ff men det är otillgängligt eftersom det är på hårddiskar som inte går att komma åt längre.

Vill man nå mig är telefonen ett bra sätt hädanefter, antingen hem eller mobil. Skicka inga brådis mail för det funkar inte längre, andra mail går bra men ha inte för bråttomt med svar. Visst kommer jag att kolla mailen men mer sällan.

Annars önskar jag alla en bra söndag, vi skall snart iväg och äta middag med skön fröken och hennes kompis och det skall bli trevligt.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Hej Tuija!
    Har du skickat mailet till min wesenlundadress har jag koll på det men där finns inget mail från dig. Kolla vart du skickat det och skicka om till min wesenlundadress eller adressen som kommer upp när du klickar på mitt namn i inlägget. Den går till min wesenlundadress som forward för tillfället.
    Gökboet har många adresser som nu är knöliga att hålla koll på eftersom jag varken har Outlook eller Mailwasher längre. Använd ingen av dessa om det är bråttomt.

  2. Hej!
    Undrar om du fick mitt mail bara?
    Kraaaaaaaaam Tuija

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.