Flitens lampa har synts till hos oss

fast mest är det faktiskt KA som varit den flitige även om jag bidragit.

 

Projekten var 3:

Garderoberna

Gamla sovrummet

Förrådet

 

Resultaten är:

Garderoberna = klart

Gamla sovrummet = klart

Förrådet = klart

 

Det enda som återstår är var s.k. leftovers skall hamna någonstans.

 

Gökarna har fått flytta in i gamla sovrummet och sover första natten där. Hela deras stora bur är där så dom är inte lösa utan har sitt riktiga hus inklusive deras holk. Mannfred tycker det är lite pestigt så där men vi får prova för Kurt Grönstedt är en riktig pain-in-the-ass just nu och det mest mot sig själv. Han har fullt upp med att jaga bort störande faktorer och det finns bara en sådan och det är KA. Så fort han hör KA så hetsar han. Det innebär också att han går ner i vikt och något som är fullt naturligt men hönspäronen tycker inte alls att det är kul. Kanske får dom mer ro därinne.

 

Tanken är inte att dom skall vistas därinne utan vi kör samma rutin som vi gjort i snart 3 veckor men burtiden har dom som lite egen och kanske är det bra eller inte. Just nu oroar jag mig bara för att det är kallt därinne.

 

Köket ser nästan ut som ett kök och väggarna där buren stått har inga matrester kvar. Kanske kan vi få upp någon blomma på fönsterbrädan också. Vi får se om det funkar med herr och fru Gök i gamla sovrummet.

 

Kanske bäst att gå och lägga sig, vi skall upp tidigt och hinna med ett tåg – helst.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Javisst herr Karusell men vet du vad leftovers finns det i många saker. Puss på dig med 😉

  2. Leftovers, är inte det sån´t där man dricker, somliga gör iallafall?!
    puss

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.