Eget läkarbesök idag

Det är märkligt men samtidigt väldigt positivt alla (det var många prover) utom 1 var bra´. Skönt att det kollas upp ordentligt även om skönast vore att hitta en förklaring, särskilt som det kommer lite mer konstiga grejor som brännande högerkind med tendens till detsamma även på vänster sida. Skumt är det.

Remisser har det kommit innehållande tider så den 25 och 26 september är det fullt upp. Den 25 är för att leta efter afrikanska konstigheter och den 26 för att kolla hjärtat. Jag är uppsatt på väntetid på Reumatologen på KS.

Jag börjar känna mig som ett medicinskt ufo där det mesta är bra men något skumt pågår. Idag är det brännandet i ansiktet som började förra veckan med en punkt på höger kindben, ganska likt känslan under fotsulorna men mer markerat. Strange things happen all the time.

Hoppas det går fort för jag måste åter till das arbeit.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Monica: Ja, något är skumt, kan vara min osynliga spamgrej som gör att det tar lite ”tid” innan kommentaren går igenom. Jag får skriva det så att man vet att den kommer fram trots att det verkar hänga sig.

 2. Ola Monica: Skumt detta med kommentarerna men hojta till bara så får jag kolla upp vad sjutton det är som händer.
  Jag kräks snart på allt vad läkare, symtom osv heter. Det är bara att försöka gå på och det går relativt bra, iaf för det mesta men ibland så. Jag blev rädd i veckan men det är väl så.
  Abrazos

 3. Jontas: Skumt men bra att det fungerar nu iaf. Skulle det bli fel senare hoppas jag du hojtar till så får jag felsöka. Det kan ha berott på betatestandet eller annat.
  Nej, jag visste inte att jag beskrev ms-symtom eller andra neurologiska symtom. Tessan hade iof sagt att … men det örat lyssnade jag/lyssnar inte på. Men visst börjar jag bli lite skraj och jag börjar även känna mig smått knäpp. De flesta symtomen är obehagliga och jag vet inte om vätskan i benen (inte särskilt mycket) är utanför allt det andra och att det som krampar/kramar under mitt vänstra bröst bara är eller inte alls. Jag gillar inte känslan av krypning/rysning i huvudet som är där ibland. Jag försöker att skita i det mesta för det känns bara för mycket.
  Det är nog bara dags för skroten nästa 🙂

 4. Jerry: Det är obehagligt och jag börjar snart känna mig som den inbillade sjuka med konstiga symptom hela tiden. Konstiga så till vida att det kommer nya, dom försvinner eller lindras och så kommer något nytt. Som jag alltid har sagt, det är dags för skroten.
  Jag hoppas också för jag börjar bli stressad av alla konstigheter och det gör ju inte saken bättre precis 😉
  Kramar och tumhållning på alla fronter till måndag och banken.

 5. Jontas: Har det varit så länge, jag menar problem med att komma åt sidan och kommentera? Har det varit samma som du beskrev eller har det varit olika?
  Något är det och definitivt utan synlig rodnad, det bara känns väldigt mycket. Ibland på båda sidorna, en gång trodde jag det höll på att koka och sedan blev det iskallt runt kanterna på det heta. Konstigt och obehagligt. Vill inte tänka neurogent alls, tycker jag känner mig som färdig för skroten.
  Mest otäckt är den otroliga trötthet som gör att jag somnar sittande framför vad jag nu håller på med och det händer flera gånger per dag. Ända sättet att inte somna är att gå upp och göra annat.
  Mitt på hjässan, jag kan föreställa mig det jag har på kinden på ditt huvud och det känns inte trevligt. Det funkar däremot att kyla ner min kind med att lägga min kalla kaffemugg eller, när fingrarna är lite kalla, lägga fingrarna och kyla ner det.

 6. Nu var jag nog lite optimistisk i det jag skrev tidigare. Kommentaren fastnar, men det tar en evig tid innan den är på plats, liiite skumt är det 😉

 7. Bra att du kollar upp dig ordentligt, hoppas dom hittar orsakerna till dina besvär bara. Håller tummarna stenhårt!
  När det gäller Jontas problem att kommentera har jag haft något liknande, för mig har det uppstått när jag har försökt göra en ”preview” på en kommentar. Funkar bra när jag skippar det momentet.
  *Kram!*

 8. Just nu fungerar det att skriva. I somras kunde jag inte lämna någon kommentar alls, jag var spärrad för kommentarerna. Kanske det fungerar bättre nu. Men jag har haft problem både hemma och på jobbet. Vi får hålla tummarna att det bara varit tillfälligt glapp.
  Du vet att du beskriver ms-symtom, va? Kanske inte ms uteslutande, men diffusa neurologiska symtom som bara är obeagliga men inte farliga (vad jag vet utifrån hittills beskrivet).

 9. Låter ju inget roligt alls. Hoppas verkligen att de hittar något så du blir lugn…kramar om!

 10. Äntligen kommer jag in på din sida och kan kommentera. Vet inte varför det varit så krångligt – är det fortfarande – sidan hänger sig, kommenterafältet försvinner, o.s.v.
  Neurogen hudsmärta utan synlig rodnad? Ett symtom som jag också har på olika delar av kroppen periodvis. Just nu mitt på hjässan.

 11. Trevlig blogg du har!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.