Sansat och sakligt om nya sjukreformen

Heavenly, skrev ett väldigt tänkvärt inlägg om sjukskrivna och pensionärer Jag hade själv inte kunnat hålla mig så sansad och saklig och säger bara suveränt skrivet.

Som före detta företagare tror jag inte på att anställa personal som inte tillför det jag hade behövt av min personal. Det kostar och en liten företagare har inte råd att inte hålla igång sin verksamhet till 100%. Jag tror ändå på att hjälpa behövande men i vårt företag packade och plockade vi och det under pressat schema. Vi hade inte kunna ha annat än fullgående personal.

Det finns många i Heavenly´s sits, alldeles för många för att detta skall falla väl ut.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.