Den ena undersökningen avklarad

Man kan inte säga annat än att jag blir ordentligt undersökt och det känns bra fast läkaren tyckte också lite som så att det lutar åt det neurlogiska hållet och undrade över att ingen remiss skickats dit. Jag bara sa att det räcker med 1 med neurologiskt i familjen och jag har inte tid för jag skall bli mormor.

I söndags eller i måndags drog det i gång med det heta i ansiktet igen och det har krampat som attan i bröstet och jag känner mig som en imbecill snart och orkar inte bry mig riktigt. Det värsta i dagarna är ändå tröttheten.

Det lite otäcka var i går att läkaren reagerade på mina röda fotsulor och röda handflator och då blev jag ännu räddare. Läkaren reagerade på mitt låga blodtryck. Det är märkligt det där jag remitterades till infektion för att dom skall dubbelkolla så jag inte har kvar Bilharzia (på svenska heter det tydligen Snäckskalsfeber) från Ghana. Det var samma läkare som konstaterade att jag hade kvar Bilharziakristaller trots att det är ganska omöjligt för 8 år sedan. Jag hade Bilharzia som hittades när jag var 15 år och enligt vetenskapen skall det inte kunna finnas rester kvar efter 22 år men det fanns det. Lite spännande samtidigt och nej det är ingen smittsamt eller så och förr (när jag var 15) var det dödligt men inte nu längre.

Läkaren tog iaf prover en masse och det är lika bra, ta allt och hitta inget. Provsvar där om 2 – 3 veckor när vi skall ha telefonkontakt.

I dag skall jag till hjärtultraljud och cykla, skall bli intressant och se om mina knän pallar för dom tog slut förra gången. 45 minuter med dåliga knän på en motionscykel kan väl få vem som helst att skratta.

 

 

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Pingback: Kontroll av mina utländska hyresgästerna i dag #blogg100 | Carina´s tankar – Tankeboken

 2. Jerry: Tid tar det tydligen för mig, sorry!
  Skönt att det går framåt och självklart blir det vissa bakslag, det vore onormalt annars.

 3. Jerry: Frisk i hjärtat är bra, det andra är där ändå. Det är ju där oavsett vad så jag får bara lära mig att nonchalera det helt enkelt.
  Men du, gisses vad roligt att det går så bra i det som sker nu. Tänker kommentarer men dom kommer inte vid tangentbordet just nu.
  Kram på dig och en stor spark i baken passar väl 😉

 4. Ja, jag behöver alla sparkar jag kan få nu…framåt…(;-)
  Nej, men det känns bra just nu och jag surfar på den vågen… kramar!!

 5. Carina!
  Det låter inget roligt alls. Jag hoppas verkligen att det inte är något kroniskt och att det går att bota. Kramar om!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.