Sista koppen kaffe

och snart också sista ciggen på ca 3/4 dygn. Jag får i och för sig dricka svart kaffe innan 6 i morgon bitti men inte röka efter 24, dvs alldeles snart. Hoppas jag blir människa fortare än förra gången när jag tom kräktes på vägen hem från KS. Då tog det också mer eller mindre hela dagen för mig att ens vakna ordentligt. Jag ville hem men somnade hela tiden. Ostmackan jag fick den åt jag många timmar senare och då hade ostkanterna rest sig 😉 Jag misstänker att jag inte tar narkosen lika bra som när jag var yngre.

Narkosläkaren lovade åtminstone att sätta in ”antikräk” så att jag skulle må bättre efter denna cystoskopi än förra. Fasen vad dom skall hålla på och böka, visst kan jag vägra men det är väl dumt att inte veta före än för sent. Dom skall ta fler prover på mina afrikanska kvarlevor1 och hålla koll på sådant som kan bli väldigt fel efter kroniska åkommor pga mina afrikanska kvarlevor 🙁

Förresten så är fröken Julia 4 månader i morgon, det ni!

God natt och sov gott, det skall jag. Gökarna sover redan och KA är på g, det är bara jag som sitter här och häckar.


1.S. hematobium-äggen hamnar främst i urinblåsan, och pga. kronisk
inflammation finns risk för försvårat urinavflöde, njurinflammation och
cancer

Bookmark the permalink.

6 Comments

 1. Skönt att du fick en vettig förklaring även om det är mer än frustrerande.att inte få det man väntar på. Nu är det snart slutet på nästa vecka och jag hoppas så att ni fått några besked och mest att beskeden är lugnande och helst med en bra möjlighet till friskhet.
  Det var skönt att vara ledig och det optimala hade ju varit en god bok också men…
  Första mormorsdagen gick i städningstuk och det blev rent och fint 😉 Hoppas din dag blev en fin en, det är ju några barn att räkna med. 5 stycken plus 1 barnbarn är inte illa.

 2. Jag har fått ny tid, lite tråkigt men samtidigt så blir det den tiden. Den 13, samma dag som mamma och co kommer från Göteborg inför Julias dop som blir på söndag den 15:e. Jag skall vara på KS klockan 07:00 🙁 Då är det gjort iaf.
  Det är lite läskigt men vad fasen, jag har ju haft dom döda där i ganska många år redan så… 🙂
  Kram på dig själv och jag har pussat på Julia

 3. Jag piggnade till ganska fort för det bidde ingenting av något. Ja förutom det svarta kaffet och tomma magen långt in på dagen. Först tog det en djäkla tid och sedan satt jag och kollade (i ren leda) läkemedelslistan av mediciner man inte fick äta och så står min antiinflammatoriska medicin där med och med info att inte äta den 24 timmar före och så var det kört bara sådär 🙁 Väldigt klantigt att jag inte tittade på den innan men jag hade ju tagit upp den medicinen med narkosläkaren och hon sa ingenting så jag tittade aldrig på den listan 🙁 Är huvet dumt så…
  Eftersom jag hade jobbat ganska så sent dagen innan pga av optiden så åkte jag hem med halvdant samvete och njöt av eftermiddagssolen hemma.
  Skönt med Max! Kanske kan ni släppa det lite även om det blir extra koll en tid. Underbart med Moas vikt så kan ni släppa det också. Titta grej, för grej 😉
  Storebror förstår jag att uteblivet besked gör dig arg, fast det kanske bara är förnamnet. Hoppas deras icke respons tyder på goda nyheter och inte tvärtom.
  Kramar och omtankar

 4. Uteblivet besked berodde på att sekreteraren glömt att säga till läkaren… Hon bad så mycket om ursäkt när jag ringde idag och undrade. Än så länge är proven ”ok” men de viktiga svaren är inte klara förrän i slutet av nästa vecka och ännu är ju inte MR gjord. Han mår rätt dåligt nu annars vore det väl inte så oroligt.
  Skönt att få vara lite ledig men trist att ha undesökningen framför sig. Hoppas ni får en skön helg nu och första mormorsdagen!!!

 5. Huga!
  Tur ändå att du mår rätt bra..just nu..
  När är nästa tid för undersökning då?
  Detta låter ju läskigt.
  sköt om dig å pussa på Ljuvliga-Julia
  kram
  /A

 6. Hoppas du piggnat till nu och fått lite kaffe åtminstone. Du få pussa på lille skruttan på 4 månadersdagen lite i efterskott från oss. Är hon stor nu eller?
  Moa och Max är ok. Moa upp i vikt och Max står stilla i homf. Storbror oroar dock har väntat vid telefonen hela dagen på en läkare som inte ringde! Pissed är bara förnamnet.
  Ska inte sitta här och skriva en roman utan eg ville jag bara säga att jag tänkte på dig!!! Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.