Sveriges Nationaldag

Väder: sun  och med tanke på dagen i sig finns det risk för fuji från diverse olika anhang

och vi skall vara delaktiga i att motverka vissa ”happenings”. Förhoppningsvis går det åtminstone lika bra som förra 6:e juni som faktiskt gick bra.Bra är alltid relativt men man måste ta olika saker i beaktande och slutresultatet är det viktiga även om vägen dit ibland kan bli lite halvdann och saker kan sägas om det.

Nej, jag tycker inte saker och ting är okej och inte alltid att helgamålet helgar medlen. Vissa saker tycker jag en hel del om och demokrati i all ära…Det jag tycker däremot är att när det nu är som det är måste man (vi alla) göra det vi kan för att det skall bli så bra som möjligt.

Ser du/ni några rödtröjor/rödjackor alternativt gröntröjor/grönjackor med Farsor och Morsor på Stan på så är det vi, säg gärna hej om du har lust. Vi och vi, vi är ett antal som är ute i dag på dagen så vi är fler än KA och jag.

P.S. Om nu någon undrar över mina små ikoner överst är det bara jag som har lagt in en plugin för Emoticons och leker lite, strunt i dom om dom stör dig. D.S.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.