Diskussion om datorer

Vädret: sun

skall jag på efter jobbet idag. Det kan bli intressant. Jag får en peng för det hela om jag inte blir uttagen till följddiskussion för då får jag lika mycket till. Hoppas jag blir uttagen till följddiskussionen för då räcker det till mer än Julias doppresent.

Det skall kul eftersom delar av familjen kommer från Göteborg och Mamma och Jossan blir kvar några dagar till efter dopet. Dom blir kvar över Midsommar och lite till. Jag har tagit ut semester 23-25 så kanske jag får en chans att umgås med kära Mor lite också, är ett helt år sedan sist förutom per telefon men det är ju inte samma sak.

I morgon är det Sveriges Nationaldag och då skall Farsor och Morsor delta i att stävja eventuella problem som kan uppstå vid demonstrationerna från antingen höger eller vänster. KA och jag skall vara med så stan väntar på oss under dagen. Det kan hända det blir en runda i Kungsträdgården också så vi får en glimt av Smaka på Stockholm också 😉

Jag grejar inte att surfa runt särskilt mycket för nacken, armar och det där är tillbaka och jag vet varför. Jag sitter fel vid datorn här hemma och DET gör väldigt ont. Vet inte hur det skall lösas men det får bli någon gång.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Ja, det vet jag ju inte om jag tycker. Det var en ren marknadsundersökning som visade sig handla om LG bärbara datorer för alldeles för dyra pengar som jag iaf inte anser det vara värt ens om jag kunde köpa för dom pengarna.
    Jag fick iaf 2×250 kronor i paus presentcheckar som går att handla mat för iaf. Jag var inte intressant för efterföljande grupp men jag var inte ensam eftersom endast 5 kom med i den gruppen och vi var väl ca 25 personer tro jag.
    Helgen började bra men tråkigt nog jobbar KA hela helgen men vi skall försöka ta oss i väg till stan alldeles snart. Jag lär väl sätta fart på mig själv också. Önskar dig detsamma, vädret är ju rätt om inte annat.

  2. Hoppas du fick vara med om en givande diskussion och att allt gick som det skulle.
    Önskar dig och KA en fin långhelg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.