Nu är det semester

Väder: sunskiner faktiskt även om det verkar vara under protest 😉

Jag hade några saker att avsluta som tog betydligt längre tid än jag trodde så först vid 21 tiden i går kväll gav jag faktiskt upp. Jag har avslutat det i dag. Kom iväg relativt tidigt efter en orolig natt av att det skulle vara klart och hur sjutton jag skulle få till det. En natts sömn och vaknare ögon gjorde det enkelt men tid tog det trots allt.

Första ”lediga” har börjat i effektivitetens tecken, KA har röjt här hemma under tiden jag jobbade. När jag väl kom hem vid 13 tiden syntes det hur flitig han varit. Vädret är lite sådär men solen kämpar sig fram så strax skall vi ta en kaffe på balkongen.

Lite eftermiddagsvila behövs också eftersom vi skall ut och nattvandra ikväll/natt.

Semestern har börjat bra. Om någon har bra tips på sådant som är gratis och som det är relativt ekelt att ta sig till med tanke på busstrejken får ni gärna tipsa om det.

I morgon är det papegojpicknick i Hagaparken, Fjärilshuset där man kan komma med eller utan bevingad vän. Vi skall antagligen inte gå eller så blir kvällen/natten lugn så att vi får lust att ta oss till Fjärislhuset i morgon. Vi får se.

Biss später!

Förresten herr Reflex, ett sent grattis på nästan stora dagen som infaller om 1 år eller?.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Hej Åsa:
    Tack! Det har börjat hyfsat med vädret om det är lite sådär halvosäkert. Jag har suttit på balkongen och haft hejarklacken (Kurt och Mannfred) med mig. I dag cyklade vi till biblioteket och lånade lite böcker så jag har något att läsa för dom lata dagarna för det tänker vi ha.

  2. Önskar dig och KA en fin start på semestern.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.