En stor dag och väl värd att fira

Väder: växlandecloud, sun, rain och blåsigt, nästan typhoonlikt ute.

och jag pratar inte om Nelson Mandela även om han förtjänar ett stort grattis på 90 års dagen. En stor man och med mycket i livsboken som borde kunna ge andra mycket inspiration. Andra har skrivit mycket om honom.

Tessan första kusin som en gång var en liten kille numera är en stor sådan på 20 år. Det hade varit väldigt roligt att vara därnere tillsammans och fira ”lillpojken” med övriga i familjen men nästa år (allting blir nästa år även om han inte fyller 20 då).

Stort GRATTIS Andreas på 20 års dagen

Ett litet P.S. den ”lille” grabben var vakt när Springsteen spelade sina koncerter på Ullevi och han var en av dom som agerade eskort ut ur Ullevi till Bruce väntande bil. Jo, konserten var väldigt bra trots att Andreas är en metallkille (han var ju med på ett hörn förra gången även om hörnet var i mammas mage 😉 ). Nästa helg får han det tillgodosett när Iron Maiden spelar på Ullevi för då får han än en gång vara en av väktaren på plats.

Updaterad: 19/7 2008, 11.37
Andreas missade Twist and Shout som var finallåten på 5/7 på Ullevi, här kommer den Andreas. Denna har bättre bild, den undre har bättre ljud och båda är häftiga att lyssna på.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=tDv_navHzEE&border=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1]

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.