Nu så, åter till ordningen

men nu är det dags att hoppa i säng.

Nu är det mesta på plats av det gamla. Eftersom jag var tvungen att göra en nyinstallation så tog det tid eftersom jag inte haft särskilt mycket ork att prata om efter jobbet. Lite sent hemma och rätt tufft tempo har det varit dom senaste veckorna, jag pratar mentalt tempo.

KA har fått lite besök i kväll påFarsDag och det var kul med delar av barnen och såklart fröken minsting som är dryga 9,5 månad (det går fort) nu. KA är åter på jobbet, sista natten på 5 dagars veckan, och jag är på g i säng men ville ge i från mig lite mer ljud om än inte i fredags. Då satt jag bara och somnade framför skärmen så det gick inte.

Jag ligger back vad gäller utmaningar och jag lovar att jag skall komma ikapp så gott det går under veckan. Tack för att ni saknar mig 🙂

God natt och sov gott.

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

  2. Ingrid: Sen som vanligt 😉 Roligt att det gick bra och med facit i handen så är det bra gjort att ”våga” för jag vet inte om jag själv hade vågat. Förresten så fortsätter tumhållningen tills vi vet om det där som skulle eventuellt bli lite senare.
    Ni är det i våra också.
    Kramar Carina

  3. Allt gick bra! Vet inte om jag gått vidare till nästa intervju ännu men det kändes så bra att jag vet att jag inte kunde gjorde det bättre. Sen är det ju upp till vem de söker, det är kanske inte mig?! Håll tummen ett tag till bara. Ni är i våra tankar varje dag!
    *kramar*

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.