Så var helgen slut

Den gick inte åt till mycket mer än att göra ingenting och sov. Feber hade vi båda i går när vi vaknade efter nattens övningar som inte var så farligt sena, vi bröt strax före 1. Frossa och totalt slut i både knopp och kropp.

Jag sov nästan 5 dagar timmar mitt på dagen för det gick inte att göra annat. KA sov han också men betydligt kortare. I dag har det gått på halvfart men vi har iaf lagat matlådor och KA var lite mer aktiv än jag och fixade både med tvätt och annat.

Det är nu 3 ägg i holken och först trodde vi att kanske skulle komma fler men det verkar inte så. Mannfred är nere på ca 173 gram och det var hon på förra gången men då efter 2 ägg. Kurt han vaktar hela deras rum mot inkräktare typ KA Jonsson 🙂

Godnatt!

P.S. Tack för mail om kommentarer, det var systemfel hos mig så det gick inte att kommentera någonstans men nu går detpå alla platser igen. D.S

Bookmark the permalink.

2 Comments

 1. Ingrid: Skönt att jag är saknad 🙂 Med äggen går det bra. Det är 3 och Kurt och Mannfred beter sig aningen annorlunda denna gån än tidigare. Kurt ruvar inte alls utan han vaktar till 100% mot inkräktare och i det här fallet mot KA.
  Helgen var som vanligt för kort och jag sov länge på llördag dag så den dagen var bara borta. Satt och somnade på stolen så det var bara att gå och vila middag som blev nästan 4 timmar.
  Jag mår aningen hallt men det blir bättre hoppas jag.
  Jag fixade till en ny variant av vårt Gökalbum och det ställde till med vartenda foto så jag har hållit på att återställa det i en dryg vecka men det tar tid, ”bara” ca 127 bilder att återställa av 260 🙁 Mycket jobb blev det.
  Tack för att du undrar.
  Kramar Carina

 2. Saknar dina ord, de kommer för sällan.Hur går det med äggen? Hur mår DU? Hoppas ni får en skön helg!
  Kram,
  Ingrid

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.