I dag känns det något så när

men jag har redan gjort slut på det jag hade i krafter samtidigt så var det skönt att göra något efter att inte ha gjort något alls mer än vilat, sovit och suttit, sedan i måndags eftermiddag.

Vi hade lite påskplaner men trots att dom inte blir av så hade jag i mina tankar putsat fönster denna helg så att det skulle vara fint till Påsk. KA har därför skrubbat alla karmar och jag putsat fönster. Fönstrena är till viss del färdigputsade. Insidan i köket och både in- och utsidan i vardagsrummet, det som återstår är mellan fönstrena men solen är här så det blir inget mer i dag utan vi tar det i morgon. Sovrummet och Kurt och Mannfreds rum är inte heller gjort men det får bli en annan gång, när kroppen laddat upp sig igen.

KA har blivit ofrisk han också men vi skall trots det ut för vi måste få luft och energi någonstans ifrån så kanske en kort sväng till Barkarbyområdet.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.