Det suger

att vara sjuk och att kroppen dessutom inte har ett uns energi utan det egentliga läget är ryggläge. Dyngförkyld och med varenda led som är ledlös och ond finns det bara ett alternativ, drick, vila/sova varvat med att sitta en liten stund och glo här. Det gör ont att ligga också och ja, det är synd om mig :).fast inte så mycket men nog är jag rena rama ynkligen.

Jag var på jobbet i går, halva dagen, och gjorde en överlämning för att sedan ta mig hemåt. Blev hämtad hade inte mycket till ben. Trodde i min enfald att jag skulle vara bra (arbetsför) i morgon men det tvivlar både jag och min kropp på, för att inte tala om huvud och näsa.

Det var rätt lustigt ändå för vi har suttit några stycken och nyst i kapp och två var borta i fredags så det är kanske inte konstigt men vad opassande säger jag bara.

Annars är det ju roligt att vara hemma, särskilt med solen skinande ute och +5 grader. Synd bara att inget går att göra mer än vila.

Skall försöka ta mig in i duschen för nu har Alvedonet gjort så att jag känner mig rörlig. KA kanske kommer in i djupsömnen under den tiden (hoppas jag)

Tycker synd om KA eftersom han jobbat natt och hade behövt ha ett mörklagt sovrum med total tystnad men det är lite svårt i dag och med tanke på att vi också är papegojvakt åt Bosse trumpet med polare så är det ännu svårare eftersom jag inte grejar att sitta i köket och passa.

Bookmark the permalink.

5 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar - Tankeboken

  2. Ingrid: Jag kommer gärna inte undan kommentarer, får alldeles för få men skriver ganska litet och halvdant också 😉

  3. Ingrid: Äntligen! Fattar inte varför det inte gått men kanske var det din cache.

  4. Haha det funkade! Faaantaaastiskt! Nu kommer du inte undan!

  5. Testar lite bara..surfar med Safari

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.