Blå himmel, +7 grader och långfredag

känns som en rätt bra början på helgen. Själv har jag 5 lediga dagar om man räknar med gårdagen och det känns inte så tokigt.

KA sover just nu, han hade sin enda natt under påsken i går och behöver sova. Det är skönt att vara lediga båda två

Kurt och Mannfred är totalt spattiga och högljudda men jag tror det beror på solen utanför, mycket överskottsenergi nu när dom inte har sin holk längre men ändå viljan att bygga hus och göra något av sina hormoner. Dom skall få sitta ute senare efter 13 tiden för då har solen kommit på balkongsidan

Förresten surfar jag just nu på mobilt bredband. Telenor/Bredbandsbolaget är verkligen måna om att ha sina kunder kvar så vi har fått mobilt bedbrand som en extra grej med fri surf och obegränsad nedladdning för 99kr/månad med bindningstid 12 månader varav två ”gratis” månader. Det är praktiskt om man reser någonstans (det förutsätter ju att Telenor har täckning där man befinner sig) eller som nu när jag sitter i köket och försöker vara så tyst som möjligt så KA får sova.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.