Samkväm och Kulturernas Karneval

i Uppsala var jag på i går tillsammans med Fatou, barnen och ett gäng Blackout dansare och givetvis en hel del andra människor och artister för folk saknades det inte.

Updaterat: Fatou har skrivit om det också och fått med sig mängder av fina bilder. Mina bilder vill tydligen inte synka från mobilen så jag ger tillfälligt upp efter att ha försökt sedan i morse.

För mer info om karnevalen finns hela programmet här och missade du det i går kan du vara med på en hel del även idag.

Det var himla kul att komma dit av flera anledningar och en var att träffa Fatou och familjen och den andra var att för första gången se Binta och hennes vänner i Blackout dansa. Vägen dit blev spännande på lite ”tonårsvis” sådär. Jag plockade upp ett gäng tjejer på Kungsängens station strax 11:40, vi hade satt lite snäv deadline så att vi faktiskt skulle ha en chans att komma dit i tid av olika förklarliga skäl ;).

Framme i Uppsala strax efter 12:30 och siktet inställt till Fatou för upplockning och färd mot karnevalsområdet. Några vändor fram och åter innan vi parkerade vid karnevalsområdet.

Det var riktigt roligt att se och jag tyckte deras första show var suverän men efter att ha sett deras andra där dom fick mer tid till lite genomgångar mm så så var andra showen helt klart bäst. Förutom att Blackout-gänget är duktiga dansare är dom väldigt gulliga också.

Showen slut och dags att packa ihop för färd hemåt. Det är kul att jag också får bilsällskap hem. Släppte av 4 glada Blackoutmedlemmar vid Kungsängens station strax före 20:00 så det blev en heldag. Hoppas dom kom fram dit dom skulle, såg på Instgram att dom hälsat på Kungsängens gris också 😉

KA var inte med eftersom detta är hans jobbarhelg och han sov, mest synd om honom för han missade något.

Jag hade väldigt roligt och dagen var perfekt och med mysigt sällskap blev den ännu bättre.

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Pingback: På Karneval med Blackout Family och minnen från en svunnen tid | Tonårsmorsa – Fatou

  2. Hahaha! Den där grisbilden hade jag missat! 😀 Skönt att höra att du hade lika roligt som mig, trots alla vändor och ”väntor” som du fick göra! 🙂 Kram och tack för en toppen dag1

    • Grisbilden var riktigt häftig faktiskt, såg den via hennes Instagram. Det var bara roligt med vändorna och väntorna, påminde mig om när jag spelade roll vilket jag inte längre gör där.

      Gissar att du inte såg mitt sms i gårkväll 🙂 Vi skall äta nu och jag duscha sedan ringer jag en snabbis. Puss och kram och varmt tack

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.