Första flyttdagen avklarad #blogg100 #bloggswe

Mörare än mörast fast jag inte skall flytta en pinal egentligen men har gjort just det. Känns löjligt att bara titta på när jag har två armar och två ben men det kommer att betala sig rejält känner jag överallt redan 🙁

Det gick iaf hyffsat bra och min arbetsplats är i princip klar och dom andras också. Alla mina saker är på plats så att det är arbetsbart men eventuellt måste vi göra en rokad med bord och hyllor för att det skall bli bra.

En hel del prylar skall ner till källaren och så skall stora säkerhetsskåpet upp men det krävs annan flytthjälp med ett sådant.

Nätverket och trådlöst är klart.

En bra dag även om det känns som att mycket är kvar.

Inlägg 65 av 100 #blogg100

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.