3 dagar

som nästan bara försvunnit fast ändå inte. Jag har jobbat med material till LDA, varit på LDA (liberia Dujar Association) och hjälpt till en hel dag, börjat riva ur mina garderober för att kunna pracka på mamma gamla kläder (en hel del har jag gått av henne för en del år sedan) och samtidigt rensa bort en del annat, både fönster och vanlig shopping, ätit grillade lammkotletter i Kista Galleria, rullat cigg al mas, studerat min älskade makes lyckliga nuna och sist men inte minst njutit av dagens fina väder och även makens resultat ute på altan.
KA har återfått
mycket glädje och börjat göra väldigt fint på altanen på vår baksida. Rensat ”näsor” (lönnavfall), rensat och klippt rosenbuskar och andra buskar, rensta och klippt ogräs och vanligt dito och annat sedan länge ogjort på altanen. Det är till altan vi shoppat lite fast det bidde lite väl mycket ändå. Huvudsaken att KA känner sig lycklig för det var så länge sedan. Tänk att äntligen få se minen av tillfredsställelse i ansiktet på den man har kär. Grejen att det gör mig likadan bara av att titta på honom. Han har verkligen slitit en hel del och det ger resultat även om allt vi gör nu är sent men bättre sent än aldrig och något skall det väl bli kvar tills nästa sommar.
Mamma och jag
var på LDA. Jag fixade och trixade en del och mamma (jag var med på ett litet hörn iaf) fick möjligheten att prata Liberia med LDAs ordförande och en av många Liberiasvenskar. Tänk vilka minnen det triggrar hos dom båda två, härligt att lyssna på faktiskt. Vi lunchade dagens på en restaurang i närheten och det var gott även om mamma fick fajtas lite med en enveten geting som Rolf tog livet av till slut.
Mitt garderobsprojekt
är ff inte färdigt ännu men KA satte fart när jag hade börjat och är helt klar med allt sitt han vill ha ordning på, jag tyckte han kunde grejat mitt också men då skrattade han bara åt mig (med rätta också). Mina kläder ligger ff i högar på stol och bänk men kanske i morgon. Det blir så när jag samtidigt höll på med en broschyr till LDA som jag svor åt mellan varven.
I dag for vi iväg
med KA´s ena brukare för lite fönstershopping men det bidde annat och några växter köptes till en glad trädgårdsmästare (jag gläds också men tapeterna då? fast ute behöver också putsas upp mycket). Vi var på Bauhaus i Jakobsberg och tog sedan en fika på IKEA för att dra vidare till både Rusta och Jysk i Barkarby Outletområdet och sedan (någon krona mindre i plånboken) for vi iväg för att äta grillade lammkotletter i Kista Galleria (det är så gott och jag lurade mamma att äta det och hon var mer än nöjd). KA och KA´s brukare åt annat.
Trötta, mätta och belåtna kom vi hem och KA försvann direkt till baksidan för att ta bort Hennings voljär och fylla den med buskar, grenar, ris och rusk för att köra iväg till sopen i morgon. Mamma och jag satte oss och drack kaffe i godan ro medan herr Jonsson slet i sitt anletes svett och hjälp ville han inte ha alls.
Glömde ju en sak, syrrans bil blev besiktigad utan en endaste anmärkning om vi inte räknar med att vi måsta byta glödlamparna till blinkersen men det är ju ingenting efter 5 år.
Sängen väntar och i morgon är det en ny dag så till later och, ja mailen och surfandet är extremt eftersatt men det får bli när tiden att sitta här kommer igen. Godnatt!
Söndag klockan 12 är det Gojträff på Sjöhistoriska muséet igen och dit skall vi för att bland annat dejat Herr Bert, Sessy Messy med familj och även Farbror Melker med mamma (hoppas du kommer)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.