Det ringde på dörren #blogg100

Glatt överraskad öppnade vi och där stod ett blombud. Har jag sagt att jag älskar min arbetsplats och tillhörigheten där och ja, jag gillar också mina arbetsuppgifter för det mesta iaf 🙂  (Jakten på ören är inte alltid särskilt roligt men ett nödvändigt ont annars blir det ju liksom lite fel.)

Påskbukett

Påskägget är det vi fick på jobbet i går.Texten syns inte men det är från Janne, Jens och Åke och dom önskar mig och min familj en riktigt Glad Påsk. Det ni, fina arbetsgivare jag har.

Fotade kortet också:

Kortet till buketten

#blogg100 inlägg 48 av 100

Detta här inlägget är postat dag 49 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att försöka skriva ett blogginlägg per dag i 100 dagar med start den 1 mars 2016.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Ett svar på “Det ringde på dörren #blogg100”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.

Loading Disqus Comments ...