Gott och blandat #blogg100

Planerna på att kunna flytta från befintliga sovrummet till nygamla sovrummet är på topp men innan det så är det ju en del som skall fixas. Det måste röjas ur helt och tillfällig plats till det måste till. Färg och/eller tapeter skall köpas och så skall det göras klart.

Tror inte att det är klart på Annadag Påsk men ambitionen är ju inte fel att ha.

Vi körde en räd på K-Rauta, Bauhaus och hamnade till slut på Hornbach i Rissne och där blev det tapeter och resten som behövs såsom spackel, takfärg osv.

Handling av det sista och förberedelser av det vi skulle äta när delar av barnen och barnbarn kom och så sätta fart på tömningen av nygamla sovrummet.

Vi hann med en del röj och all mat och avtorkning av köksgolvet jag hade grisat ner ordentligt. Dukat och klart var det när dom kom och så vår goa granne.

Då bonussonen och hans sambo är vegetarianer brukar jag försöka göra samma rätt till dom som till oss fast dom får quorn som ”kött”. Det blev riktigt lyckat med kassler och ananas i creme fraiche och versionen med quorn till dom även om quornen ”stal” all den goda såsen men smaken var tydligen bra. Förra gången flamberade vi quorn så dom fick också pepparstek fast vegetariskt.

En trivsam avslutning på en i övrigt rätt bra dag.

Glad Påsk på er med eller utan påskkärringar.

#blogg100 inlägg 49 av 100

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.