Besök

fick vi i går kväll av Bella. Kul och hon stannar kvar för att jobba lite i veckan, det är lov så varför inte två flugor i en smäll. En driven tjej har jag skrivit förr och tuff dessutom. Hon skall prata om DUN ungdomsarbete och ge en inblick i hur det fungerar här i Sverige. Det blir på engelska och tråkigt att inte kunna höra hela fördraget men vi kan be om en privat sådan ikväll. Hade vi tänkt så hade även Angelica kunnat hänga med på planet och stanna några dagar men nästa gång så.

Nätfattiga
är vi ff och f*n vet om vi får något ens på måndag men det är lovat måndag klockan 10 och då återstår att se om jag lyckas få till anslutningarna och ändringarna av DNS´ar, Hosts osv. Den som ser mig på förmiddagen har kanske tur då, eller kan det kallas skicklighet kanske ;).

Mycket
återstår inte men ändå en hel del fast dessa saker skall hem, usch och fy. Vart skall vi ha gungstolen, alla undanstuvade böcker, alla ”bra-att-ha-saker”? Mycket kommer att kastas för allt får inte plats och vi kan inte ha ett smärre ”bra-att-ha” förråd så enkelt är det.

Telesamtal
är ovärderliga ofta och så var det igår kväll. Så skönt att lyssna och också få höra att det går hur orimligt det än är, livet är inte rättvist snarare makabert. Tack Gumman och vi talas vid igen snart. Vi tänker på dig och barnen. *kramar om*.

Frukost
har vi ätit och vi skall iväg att försöka få ihop en fungerande arbetsplats och om allt går som vi tänkt så kanske vi är både piggare och mer fulla med ork så att jag får läsa de sidor jag gillar att läsa och också få en gästboksrunda om det faller sig så. I värsta fall kanske den får avvakta till i morgon efter en förhoppningsvis hett efterlängtad sovmorgon (Gökarna väcker oss säkert…) och en god natts sömn. Glöm inte att det är vinteritd i morgon och altså 1 timmas sömn (i bästa fall) mer alternativt en längre dag.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.