Våren är här och det med stormsteg

det riktigt spritter i kroppen. +5, sol och blå himmel, snön är så gott som spårlöst borta och bilen den står på parkeringen istället för i garaget. Just detta med bilen är ett vårtecken om något för när värmen kommer är vi alldeles för lata för att använda garaget.
Gårdagen gick som vi hoppades på
och inplastningshastigheten var något av ett rekord. Jag får skylla allt på mitt armbågsskydd 😉 och att käre maken packade upp och lastade ner för det går inte bra för mig med lyften. Jag tom tävlade lite med mig själv för annars blir det så förbenat tråkigt så det finns inte.
Now You see me, now You don´t
händer oftare och oftare och jag pratar om min bildskärm. Den fryser till is och jag vet inte riktigt hur vi skall göra men en sak är säker. Jag får mycket annat gjort när den inte vill. Syns jag inte på ett tag så är det pga detta iaf. KA´s dator kan jag åtminstone skriva ifrån men inte svara på mail eller annat. Jobbets dator finns men vi har jobb upp över öronen så den ger inte mycket tid att ”leka” i.
Idag har vi tråkigt nog
ingen möjlighet att njuta av vädret för vi skall greja inför morgondagen. Stoffes flickvän är jätteallergisk så allt måste vara nästan sanerat tills dess. Jag skall baka bullar också och greja lite annat.
Min dator frös tidigt igår kväll
och då passade vi på att lägga oss tidigt och kröp ner med videokameran och kikade på lilla underverket. KA var alldeles i sin egen lilla värld när vi kom till KS och han hälsade inte ens på varken Anneli, Stoffe eller Jocke utan bara stirrade på lilla Sofia. Det syns och hörs på videon för både jag och Stoffe sa till honom att han inte fick glömma resten av världen. KA återkom till världen och var kommunkativ med alla efter en stund. En nybliven morfars privilegier får vi kalla det för.
Under tiden jag skrev det här så krashade
datorn igen. Jag testar nu med KA´s bildskärm och jag är väldigt glad att jag sparade min kråkor. Jag ger mig för tillfället även om det var många småsaker som snurrade runt i knoppen. Får ta det en annan dag när tid och skärm vill.
Ha en underbar dag
och ta hand om dig, de dina och ditt. Ciao!

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.