Sex en lördag morgon

kan vara väldigt roligt men INTE att vakna vid sextiden en lördagmorgon och sedan inte somna om. Jag gnällig, nej bara krass för jag hade mer än gärna sovit åtminstone tills KA vaknade, 8:30.
Vi tog våra icke pengar
och åt ute igår kväll. Ingen av oss hade ett uns till ork och egentligen hade jag nästan hellre lagt mig vid 19 tiden. Det var en mentalt skön stund utan vare sig Mannfred eller andra än oss själva.
r2 skrev en fin sak
som jag uppmanar hela världen att göra. Gå nu och krama om någon du tycker om, och gör det enbart för att DU vill det, inte för att det förväntas av dig. Gör det för att du kan just idag. Tänk så det kan bli ibland och en kram kan betyda så mycket både för den som kramas och den som blir kramad. Det går att göra både IRL och URL så tveka inte!
Skumt är det
på min högra sida av halsen så ett läkarbesök är på tapeten. Jag har inga halsmandlar men körtlar finns det och det gör förbannat ont och är tjockt där. Säkert fläcktyfus, galopperande lunsot eller något ditåt.
Tänk, en gång sjukskrev jag och en kompis oss för just galopperande lungsot. Det var när vi gick på AMU Center i Gällivare (81-82) och alla andra klasser fick ledigt för att göra julshopping men inte våran klass och då djävlar flög fan i oss. Vi fick aldrig avdrag för den dagen heller lustigt nog. Utbildningen var Turismutbildning och vi hade tom studieresa till Åre även om det mest blev nöje och After Ski. Det var roligt iaf.
Undra om Kallemannen
tänker skriva om hans snurra-runt-turné-inte-hitta-komma-sent-1½timme igår. Stackarn fick mer än han hade planerat för. Det blev en liten vända med ena brukaren ändå även om det blev väldigt knasigt det mesta.
Undulaterna har åter
flyttat hem. ”Nisse” hämtade dom igår kväll innan vi drog iväg på mat. Dom har haft det bra här sa ”Nisse”, rena rama lyxhotellet enligt hans bedömning. Dom har ju fått liknande behandling som Mannfred förutom att dom inte varit fria utanför buren. Utevistelse med solsken, blomspruteduschning och massor av goa frukter, särskilt äpplen som dom föredrog.
En av dagarna så pep det och hade sig extra mycket från undulaterna. En av dom var utanför och hur det gått till begriper ingen av oss för det fanns ingen hålighet någonstans i buren. Jag menar att tom matskålarnas luckor hade vi tejpat igen så att ingen olycka skulle hända. Det gick bra iaf och pipningarna var antagligen för att hon ville in i buren och mest troligt till kompisen och maten.
En kopp kaffe till
så kanske det blir något konkretare gjort än bara datorsittande.
En sak bara, jag har insett att hösten är här, kvällstid åtminstone för nu har jag slutat sova med bara påslakan och lagt tillbaks täcket. Det var skönt, mer att ha på sig även om det är lite varmt på nätterna ändå.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.