Hur KA orkar vet jag inte

men orkar gör han så kanske blir det några bilder redan ikväll. Det blir lite annorlunda men syftar till att göra bilderna lite ”kuligare”. Rama in delar av bilderna för att få bättre upplösning på det som sedan blir smått är bra.
Eftersom inga protester inkommit så kommer alla bilderna att hamna i Gökalbumet. Skulle någon vilja annat så är det bara att hojta till direkt. Använd min epostadress i min signatur (namnet är klickbart) eller kontaktformuläret.
Kräftor efterlyste jag info om
förra veckan och jag fick några länkar från Igge som gladde mig mycket. Tusen tack fröken. Det är alltid bra att ha lite fakta till hands när man vill hävda sin rätt. Tänk det tyckte jag aldrig när jag var yngre utan ansåg min sanning var den enda sanningen. Tur att jag blivit lite klokare även om seniliteten trätt in i stället.
Lite mindre glad är jag
för en sak på jobbet (en av flera då) och det är att det är mässa på g. Inte ännu men det kräver sina förberedelser. Jag är tydligen inte medräknad i mässpersonalen (vi är max 3 pers ibland) men ett par snygga tjejer skall tydligen läras upp och anställas under mässdagarna. Vad arg jag blev alltså. Först skakade jag bara på huvudet och kommenterade att det måste vara utbildade tjejer och javisst dom skulle få utbildning.
Undra om det slagit slint eller herrarna bara lever kvar på 1800-talet?! Vackert utseende säljer inte varken trovärdighet eller annat. Så blev jag arg för att jag inte anses duga och måste då anses mindre vacker eller vad. Rent av ful kanske och ibland kanske jag känner mig ful men jag är inte ful. Jag är vacker inuti! En sak är säker och det är att jag åtminstone är duktig på det jag gör och till det duger jag alldeles utmärkt än så länge bäst att tillägga.
Skatteåterbäring är det många som får
fast inte vi. Snart rasslar det väl till i brevlådan med vår enorma kvarskatt som blir mångfalldigad nästa år när alla fonder ramlar tillbaks. Vi vet ju inget ännu om något och dagarna går av någon märklig anledning ändå framåt. Konstigt tycker vi båda samtidigt som vi ända kommit in i en rätt okej lunk trots det makabra hängande över oss.
När allt detta är över och om vi har datorer då så skall jag försöka sammanställa alla turer, vändor osv för det vi varit med om kan faktiskt hjälpa någon annan även om det för många bara är det som hänt oss.
Mannfred måste i säng
han är alldeles vild och använder mitt hår som världens lianbevuxna skog. Han älskar mitt långa hår och tur att han har något att fördriva tiden med. Bara en sådan sak som att KA kliade mig på ryggen när vi satt en stund framför tv´n. Mannfred han skulle envist leka med KA´s hand, den som kliade mig på ryggen alltså. KA tog bort Mannfred och han flög tillbaks och så höll herrarna på ett tag, flera gånger om. Det är Mannfred och det är också så han är, vild men underbar.
Återgår till att rulla några cigaretter tills KA fixat några fler bilder så att lite IRL/Pride kan läggas ut.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.