Skall man anmäla sig till AF

gäller tiderna 09:00 – 13:00 och inte senare. Jag var där senare eftersom jag skulle jobba innan men snabbade mig hem för att hinna dit innan dom stängde. Jag grejade enstaka blanketter iaf så att det syns att jag var där igår. Kanske duger det eller så inte. Jag åker dit nu på morgonen annars går det ju inte.
Efter det misslyckade AF besöket
for vi iväg till Upplands Väsby Centrum (måste variera centrumen) egentligen för att kika efter en eventuell jacka till mig som också skall vara billig. Det slutade med att vi åt där för vi var väldigt hungriga båda två. Jacka blev det ingen men vi fick med oss mjölk och bregott hem och var mätta i magen.
Ikväll skall KA ut på dans igen 😉
med sin ena brukare. En sak som jag tycker är fel, ledsagarna får betala sitt eget inträde fast det är inte så hemskt för dom får pengarna tillbaks vid löneutbetalningen. Som tur var kostar det bara 100:- i inträde för det är vad kommunen ersätter per ledsagartillfälle.
+8 grader, dimma så långt ögat ser, fuktigt och det bästa av allt kanske, det är FREDAG.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.