Nu tjöt Mannfred också!

Vill ut, vill ut är nog vad han visslar till om. Jag har snarkat i natt men det är nog för att jag börjar bli snuvig. KA är det han också och han drabbades av mina snarkningar. Vi motar bort det hela för vi skall åka ner till Götet på fredag. Bort alla baciller NU!
Denivit tandkräm
fungerar faktiskt till viss del vad gäller fula fläckar på tänderna. Jag hade en stor fläck mitt på framtänderna som nästan är borta. Jag antar att det är min rökning som ställer till det, rättare sagt jag vet att det är det. Det som är annorlunda nu är ju att jag rullar och det har satt sig på framtänderna och på mitt ena finger som blivit lite gult. Tro om Denivit fungerar på fingret också? Kanske skall jag prova…
Det har inte slagit slint
även om det kanske verkar så. Jag sitter här och skrattar åt mina egna skrivna ord och undrar vart skruvarna tagit vägen och jag tror att dom sitter kvar än ett tag iallafall även om det mellan varven kan undras över.
Gärdagen gick utan att något
egentligen blev gjort mer än att min egen dumhet vid en programinstallation ordnades till. Nya System Mechanic har även antivirus och brandvägg och det går liksom inte att ha två olika sådana program för då fungerar ingenting. Det tog bara dryga 8 timmar totalt med omstarter, felsäkert läge, manuell borttagning i registret och ominstallationer innan den dumheten var avklarad. Grejen är att jag borde veta bättre men… Nu är nya versionen installerad och fungerar perfekt utan Panda tillbehören.
KA gjorde nödinköp och jag tillagade köttsoppa som vi skall äta idag (godast dagen efter). Bingolotto spelades till maten (pulversoppa och bröd) och vinsten uteblev som vanligt.
Dagen idag skall gå åt till
dammråttejakt och annat väsentligt i samma stil så att Ylva (vår katt- och sköldpaddevakt) inte svimmar när vi åker neråt.
Nu skall jag dricka en kopp kaffe till och sedan sätta rulle. Vädret här är grått, trist och blåsigt. +8 grader och alla vackert höstfärgade löv ligger där ute och skapar en oerhört vacker höstlik bild.
Till later!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.