Jag är trött idag så tankarna infinner sig inte riktigt

mer än önskan om att hoppa i säng igen fast det går inte för TT är aktuell även idag. Dimman ligger tätt där ute och antal värmegrader är få, +3 har det hunnit bli nu. Solen vill men frågan är om viljan är stark nog. Det är iaf handskar på händerna som gäller och något varmt att ha på kroppen.
Potatisbullar bjöds det på igår
och det är en enkel men god maträtt. Mannfred tyckte också om och väldigt mycket dessutom. Vi hann äta i godan ro innan KA drog iväg till sin ju-juitsu träning.
Det hanns med en annan sak också som är superkul. KA har fått mera jobb, på helgerna. Han jobbar redan som ledsagare i Järfälla och där är dom nöjda med hans engagemang som ledsagare så att nästa helg (18:e) går åt till att börja som personlig assistent. Min man han kan, så är det bara och ordentlig är han också. Den veckan blir det mycket för honom, psykologin börjar på torsdag, ut på dans med brukare fredag och så börja jobba klockan 08:00 på lördag morgon.
Tänk om vi bara kunde få besked om, hur och vad så vi liksom kunde börja leva ordentligt med dom förutsättningar som är nu.
Martin pälsboll har börjat kräkas igen
och vi kokar fisk och fisk. Hoppas bara vi får bukt med kräkningarna innan vi skall neråt. Inte så roligt för Ylva att torka upp efter Martin. Det är inget allvarligt fel men Martin har magkatarrsmage och är känslig. Olja är bra när magen är sådan. Tonfisk i olja och kokt vit fisk är recepten.
Åter till näringen
see ya!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.