Så var vi med subdomän

men allt fungerar inte riktigt som det skall ännu. Mycket blir det som glöms bort. I sak har jag helt andra saker att göra just nu också så jag får bara inte fastna. Jo adressen är i sak samma men ändå inte, carina.gokboet.nu och sedan är det precis samma.
KA jobbar och jag håller på dom sista matförberedelserna för idag kommer Daniel, Tessan och Tommy ner och äter. Tvätten skall grejas, det lilla som är kvar av fejningen skall grejas och så maten. KA är åter kring 18 tiden och då är det mat.
Om någon har en blekaste aning om hur man får mod-rewrite (hotlinking) att fungera med Apache 1 så snälla säg till mig. När jag skriver in rätt kod så syns inte bilder från något domän. Jag vill också spärra bort alla dessa små hemsideshämtar program eftersom det är någon som sitter och laddar ner precis hela domänen rätt så ofta från en Stockholmsadress (fast IP). Det går att göra med mod-rewrite och vi har mod-rewrite för Apache 1.3.27.
Nej, det var visst annat, fnula får jag göra sedan.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.