Min planering

gick inte riktigt som tänkt men jag gjorde en annan viktig sak också så kanske blir jag färdig idag med siffrorna även dammråttorna kanske får ligga kvar en liten stund till. Jag har ju hela dagen på mig om jag skall vara ärlig. Skönt vore att vara klar innan KA kommer hem så vi får lite tid tillsammans.
Relationer fascinerar
och ibland undrar jag vad man vill med relationer och om man ens har intresse att vårda dessa. Dessa relationer kan gälla både på nätet och i verkligheten. Om jag ser till mig själv så är det för mig viktigt att vårda dom jag gärna vill ha kvar. Vårdas inte relationen så dör den ut och kanske vet man inte alltid varför men sitter där undrande.
I vård av en relation handlar det inte om mängden utan snarare kvalitéen. En del personer uprätthåller man en relation genom tex sporadisk telefonkontakt 1 gång per år och den känns ändå levande och under tiden så finns personen där i bakhuvudet med jämna mellanrum. En relations vara eller icke vara handlar inte heller om att överträffa motparten i relationen för att kanske kunna upprätthålla den.
Det fascinerar iaf hur saker fungerar och här på nätet så märks det jag menar mer tydligt än annars för det är bråttomt och allt måste liksom bekräftas och helst utåt så att alla kan se att vi minnsans, vi är vänner. Kanske är det så att nästa vecka är man fiender istället.
Ta tex i gästböcker så skrivs det sällan om ämnet gästboksinnehavaren skrivit utan det skrivna lämnas åt sitt öde och istället kommer orden som vill befästa att jag faktiskt varit här hos dig men inget mer. Jag tycker nästan det mer visar ett ointresse av ägaren till den gästboken när gästboksinläggen nästan konsekvent bortser från det skrivna.
Viktigt här är att jag inte alls menar att sporadiska ”jag har varit här” osv menar på det men när det tvärtom inte är sporadiskt längre utan i princip det enda man lämnar efter sig (jag syftar INTE på min gästbok utan detta är rent generellt). Vad säger det om den sk. relationen? Inget alls eller rena rama nonsens.
En annan sak
som tydligt märks i relationer på nätet och det är när man inte skriver varenda gång man varit på en plats så undras det mången gång om personen är sur eller rent av slutat läsa där. Livet är INTE bara internet och jag tror att när man börjar vara ute och skriva i gästböcker och fått egna favoriter så skriver man oftare men sedan måste man välja sin tid och också sin ork för nöjet skall ju inte bli en belastning.
Jag skriver egentligen bara när jag har något att säga kring det skrivna även om där finns undantag till det också. Svammel är väldigt roligt det också och skoja gillar jag fortfarande att göra. Vissa saker kräver sin eftertanke och då kan det gå en tid innan gensvaret kommer. Finns där ingen gästbok/kommentarfunktion så kommenterar jag inte om det är någon jag inte känner.
Min egen relation
tänker jag på och skrattar lite åt mig själv. Det är skönt att min partner har ett schema så saker blir något så när strukturerade. En del helger ryker ju men då får kär make tid att ladda sig själv vardagar istället och tid för sig själv har han stort behov av vilket inte jag har så. Får jag tex läsa min bok eller annat som ger mig mental ro så har jag laddat. Där är vi så totalt olika så det fascinerar.
En rolig sak trots läget som är så har vi annat än bekymmer att prata om. Med bekymmer menar jag oron för inkomster och utgifter för f.d. företaget som i mångt och mycket var ett stort samtalsämne även om vi också pratade om många andra saker. Nu är det om arbetskompisar och incidenter och annat som ger lite luft i oss båda. Vi är lättare till sinnes på något sätt trots att ingenting är klart med något.
Nej, nu får jag ge mig. Jag skulle greja en massa ju och om relationer kan jag skriva om hur länge som helst.
Ha en bra söndag, jag skall göra mitt bästa för att INTE bara slöa. Vad gäller ovädret som for förbi här i går så ser det ut att töa bort idag.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.