Jodå,

jag blev klar så långt jag kunde bli klar. Det saknas en lagerinventering men den ligger inte på mig innan jag kan avsluta året där jag skulle göra bokslutet och bokföringen på det andra blaget saknar några underlag men förutom dessa så är jag klar. Dammråttorna fick vara kvar för jag hann inte. Vi hann med en tårtbit hos Tessan också för idag var det andra som kom och vi fick också hänga med om vi ville.
Lyckades också
vila ögonen men bara liiite på en spelsida. Jag varnar för det är farligt eller som det heter på engelska, addictive. Alltid passar det någon. TopsyTurvy gillade jag bäst men jag lyckades inte komma längre än nivå 8 hittintills.
Tågtrafiken
har struligt värre idag så vi får se när jag kommer till jobbet. Det är inte roligt att nästan alltid komma sent även om jag inte själv kan påverka det. Jo, jagkan ju börja åka hemifrån betydligt tidigare för att komma i tid men det skall jag inte behöva när det finns lokaltrafik som bör fungera. Resegarantin finns ju men hur många taxin finns det vid pendeltågstationen dårå?
KA är ledig idag
och jag hoppas han vilar ordentligt för i morgon har han ett dubbelpass. Den ena delen är schemalagd och den andra hoppade in i för där saknas en personal. Han börjar 07:30 och kommer hem efter 21:30. Gissa om han kommer att vara mör då. Det är intensivt på boendena och väldigt lärorikt.
Nej, det var ju till jobbet jag skulle så vi ses väl kanske senare. Ute är det -8 grader så varmt kan jag inte kalla det för.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.