Sofia del 3

nu har fröken åkt hem. Tja, inte särskilt mycket har vi fått gjort och hemmet ser ff ut som en bomb har slagit ner och jag har inte överdrivit det minsta. KA fotar så bildbevis kommer om nu ingen tror mig. Hela vardagsrummet är belamrat med kartonger, prylar och bråte. Hallen ser ut som jag vet inte vad och innehåller en hel del prylar. Mannfreds rum är i princip tomt och nu skall vi torka av där inne och se hur sjutton röran vi har kan stå så att rummet ändå blir beboeligt och relativt trivsamt.
En underbar dag har det varit och knappt en tår. Tre tillfällen med tårar men dom var korta. En var vid en kullerbytta som bidde lite sådär, en var när hon krockade med hörnet av bordet med sitt lilla huvud och en till liten detalj som både KA och jag lyckats glömma (snacka om minnesdemens).
Natten är ung och syrran och co är inte här förrän efter 17 tiden så kanske hinner vi trolla med något magiskt spö tills dess eller så svimmar dom alla och åker hem till Göteborg igen. Who knows men kul har det varit och nöjda är vi och faktiskt även lilla fröken Sofia 1 år och 4 månader om 1 vecka.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.