2 3 veckor kvar och jag ser slutet!

(jag kan visst inte räkna) Det kommer att kännas skönt för entusiasmen försvann iom bristande respons så nu ser jag det bara som ett led i allt annat. Det kan tyckas hemskt att jag skriver så här men det kan hända att saker och ting drar ner en istället för att engagera och så har skett med mig. Jag har lärt mig en hel del och en av sakerna är att det inte hjälper att vara engagerad när sedan det skall ges respons för att kunna göra något bra av saker och ting och det ej kommer sådan så blir resultatet istället en fadd smak i munnen.
Matchas jag mot någon behövande med mina kunskaper (som kan vidareutvecklas) drar kursen igång den 7 mars och jag satsar på att så sker. Håll gärna en tumme eller fler.
Annars är det inget med något
just nu utan det liksom lunkar på. Jag har ännu inte kikat på antispamfixandet eftersom det krävs ändringar och det gör sitt mot alla huserande under domänen Gökboet och för att kunna implementera detta måste alla liksom vara med. Jag får skicka ett påminnelsemail till alla berörda eller drabbade kanske man skall säga det för spam har vi alla fått även om det för min del varit lugnt under veckan som var. Törs knappt tänka tanken för då slår det väl till igen.
Jobbet väntar och jar är antagligen hemma sent ikväll men sedan är det typ helg förutom att jag skall till farbror doktorn för den årliga (borde ha varit om inte annat) asthmakontrollen. Skall bli intressant att se när jag är hemma idag då med tanke på det strulande pendeltåget – igen.
-3 grader, frostigt och ljust ute.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.