Stora störningar börjar min morgon med :)

I sammanhanget är det helt okej men visst vore det roligt om allt alltid fungerade som man önskade men vad fasen, livet är lite flexibelt och då bör nog annat vara lite så också trots olägenheter. (Jag menar pendeltågstrafiken, inget annat)
Debattprogrammet
var i mina ögon trams och åter trams från somligas håll. Tja, vad säga om tekniken av idag, säkert ingen som hade möjligheter att ringa och förmedla att det är katastrof agera. Nej, ord är meningslösa i sammanhanget för att beskriva något som jag har lust med är enkelt, bara titta på förra anteckningen så. Jag behöver inte upprepa mig till dödagar precis.
I går var det KÄRLEKSdagen
eller vad man nu skall kalla det för. Vi bryr oss inte för alla dagar är viktiga att visa både omsorg och kärlek på och att bidra till kommersen denna dag gör ingen av oss. Jag tycker man skall vara mån om sina nära alltid, trots att man kan vara osams, trots att man är sur, trots att motparten är knäpp osv, osv under förutsättning så klart att man vill leva och bo under samma tak och ha ett bra och ömsesidigt liv baserat på respekt för varandra. Jo, jag uppskattar visst goa hälsningar och glada hejarop men dom uppskattar jag oavsett vilken dag det är och dom är precis lika viktiga.
Helgen försvann i matlagningstänkande.
Planerna var stora och dom höll nästan. 4 olika maträtter blev lagade, korvgryta, pasta med strimlad biff och creme bonjoursås, stekt fläsk med lökssås, rullader med bacon. Nu finns det stor variation på matlådor och det är lätt att värma om inte annat. Hemlagat är gott och KA är en fena på att äta inget men när det är hemlagat så äter han både för Kungen och fosterlandet och matlådorna krymper i antal men det är roligt.
En spännande sak händer idag, det kommer post från södrare nejder och det tackar vi väldigt för. Hoppas att KA får ett bättre hörande och tänk om det hjälper nattsömnen. Tänk att ett litet mail med stort innehåll ändå liksom gör stor skillnad.
Nja, det var det där med att jobba så till en annan dag, på återläsande!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.