Ledig i 2 dagar

men torsdagen började ju med besök på Reumatologen klockan 9 och enligt den läkaren så är jag ingen reumatologisk patient, det var inte ens tveksamt. Det kändes ju bra i sig och bekräftar bara att jag inte är helt ute och cyklar om mitt märkliga mående.

Dagen gick i trötthetens dimma och både KA och jag fick sova en timme. Fattar inte detta riktigt, eller jo, det gör jag ju kanske och ett recept är att åtgärda det omgående, ja det jag kan påverka och faktiskt gör jag vad jag kan också där jag kan påverka vill säga.

Gårdagskvällen var riktigt trevlig med barn med sambor/nästan sambor på plats och övrig (nästan) familj sjöng en sång. Det blev gott också, skön fröken hade bakat tårta (Tomas hade vist bidragit där också, om det var hallonen eller annat som bidrogs med vet jag inte) och inhandlat fuskvarianter av halloncheesecake som ingen egentligen tyckte var god. 

I kväll är planerna att invadera stora staden och Kungsträdgården tillsammans med många andra som är mot gatuvåldet rent generellt och det som blev spiken i kistan mer specifikt. En död ungdom är en händelse i kategorin ”bristande vuxenintresse” för mycket. Det är så lätt att gapa när det är för sent för innan det är för sent finns inget intresse och särskilt där de vuxna absolut borde ha varit med. Jag har en del att tycka och tänka om det som hänt i Rödeby för i ärlighetens namn tycker jag det är värre för där har trackaserier pågått i flera år och berörda/ansvariga har inte agerat tillräckligt mycket om alls. Tankarna kring det utvecklar jag mer i morgon om det nu går att få ut något eftersom MT bara har kajkat för varje grej jag försökt skriva.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.