Picknickvädret är än så länge bättre än befarat

Väder: Just nu är det sunmen det blir mer och mer cloud

Jag hoppas innerligt att det åtminstone är regnfritt så att Europride Paraden blir så underbar som alla deltagare hoppas. 80000 anmälda deltagare säger sig självt att det blir stort. Paraden beräknas ta 3 timmar. Jag hoppas också att inga nötter står längs paradens väg och förstår med hånfulla ord och attacker mot paraddeltagarna.

Vi tar 10:23 pendeln in till stan och sedan vidare mot Humlegården, vi är väl där strax efter 11. Kom dit och träffa trevliga människor om du har lust. Där är alla sorters människor och dom flesta har en god människosyn och få fördomar 🙂

Dags att sätta rulle.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Jerry, visst är jag snabb på att svara 😉
    Vi hade det bra trots det blöta från ovan. Vi avslutade med en smarrig varm choklad och en stund under tak.
    Puss och kram

  2. Hoppas ni får en fin dag! I will be back 2009!
    *kram*

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.