Pridepicknicken var sådär härligt ”prideig”

men inte för blöt varken på ena sättet eller andra.Vi satt så bra under ett lövtätt träd och det var roligt att ses igen. Det har ju nästan blivit lite tradition så jag hoppas verkligen det fortsätter så. Susanne, Arto, Martin, Stoffe och jag mötte upp och hittade sedvanliga pridefirarna Suzann, Eva, Signe (Mannfreds stora kärlek paraden 2003, Mannfred deltog då sittande på Signes axel), Katarina, Kim som satt med Mannfred på axeln och sa att hon måste ha ett pridekoppel, får se om han grejar ett sådant.

Trots allt regn som inte var av det måttliga slaget höll dom blöta paradedeltagarna fanan  topp. Relativt många åskådare men det har varit roligt om det åtminstone hade kunnat varit uppehåll under paraden. Jag tyckte synd om alla som stod på flaken och som gick med i tåget för skönt var det inte. Tror också att publiken hade varit ännu hejigare om det inte hade regnat.

Susanne har lite bilder från picknicken, vi skall lägga upp våra också men som vanligt är vi inte så snabba längre 🙂

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Jag var mer än nöjd och den varma chokladen i det goda sällskapet var ”aspelut” inte fel heller, särskilt inte efter en rätt småfrusen tillställning.
    Jag är jätteglad att vi sågs och vi får väl fortsätta år ut och år in 😉
    Nästa år beställer vi bättre väder, kanske dags att lägga in beställningen redan nu.

  2. Visst var det rätt blött emellanåt men jag tyckte vi hade det trevligt och mysigt i alla fall. Typiskt att det var just gårdagen som skulle bli plaskig, idag har ju vädret skött sig bättre. Men jag tror och hoppas att Pride-folket känner sig rätt nöjda trots allt. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.