Detta var den segaste dagen jag varit med om

på evigheter. Vi sitter så tysta vi bara kan Gökarna och jag. Hade det varit lite sol kunde vi ha suttit ute på balkongen men den har lyst med sin frånvaro hela dagen, ända tills nu 🙁

Hade jag kunnat ta Kurt och Mannfred med mig någonstans så hade det varit en annan femma men detta. Tills nästa helgpass måste vi komma på någonting så att han får sova och jag kan känna att det är lördag och om inte annat så får jag se om jag kan byta ut en fredag eller måndag mot en lördag.

KA sover ff och det förtjänar han fast jag tycker ju han borde ha klivit upp för länge sedan eftersom jag börjar få träsmak i baken av våran köksstol. Lite kul är det ändå att han måste känna en enorm ro eftersom han sovit över 7,5 nästan 8 timmar och det har inte hänt sedan han började jobba natt. Dom timmarna sover man ju knappt en vanlig vardag.

Kanske lika bra jag laddar nytt kaffe så att han får färskt när han vaknar. Det tråkiga med att han vaknar är att han snart skall iväg till jobbet igen och då är det bara jag och Gökarna igen. Ja, ja det finns värre saker som man kan drabbas av en lördagskväll, typ om jag hade bott i Kaukasus eller så så jag skall väl inte klaga men bara lite.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.