Nystädat och fint

Väder: cloud

var det när jag kom hem i går. KA hade hållit på och grejat mer eller mindre hela dagen. Jag var så trött när jag kom hem för arbetsveckan hade varit intensiv och rörig men en hel del gjort ändå fast inte riktigt som jag hade tänkt. Nu går det inte att göra så mycket när internet inte fungerar, inloggningen inte fungerar, jag får jobba i två datorer, alla småsaker som skall göras mellan eller mitt i osv. Bra pinkat ändå får jag väl erkänna 🙂

Så snart jag var innanför dörren (ca 18:30) kom Kurt och Mannfred farande (Kurt är inne i en period där han gått från att vara revirpinkare gentemot KA till att vara lite rädd för honom istället). Kurt blir så lycklig när han hör mig för först då kommer han ut från deras ”hus”, fel han kan sitta på huset stora delar av dagen men stannar i deras rum. Mannfred flyger däremot fram och tillbaka till sin sambo och där nu KA befinner sig.

Två gökar på axlarna och så bara helt död i både kropp och knopp. KA som borde sova eftersom han skulle iväg på första helgnattpasset (av 3) ställde sig och stekte äggsmörgåsar för ingen av oss hade ätit mat under dagen.

Vi åt smörgåsarna och sedan la KA sig och vilade en stund innan det var dags för honom att dra 

Just nu funderar jag på hur vi skall få till dagen i dag och morgondagen eftersom Gökarna inte är särskilt tysta och KA måste få sova. Lägenheten är ju inte tyst precis. Jag kan ju alltid befinna mig i köket och vara tyst men det kommer varken Kurt eller Mannfred att vara. Något jag kan göra som är tyst är att läsa eller hålla på med datorn. För datorn har vi dragit en lång kabel så jag kan häcka i köket eller i vardagsrummet med min bärbara (har inte trådlöst lan fixat trots den trådlösa Wippien och har inte trådlöst i denna dator).

Jag kan ju torka av alla småsaker i vardagsrummet och då håller sig Kurt och Mannfred med mig, det kan ju vara något, vi får se.

Det lär ju visa sig vad som funkar och inte funkar. KA är snart hemma iaf.

Trötta funderingar bara så där, jag som borde vara pigg det är ju iaf lördag men efter en orolig natt med för få timmars sömn kan det inte bli mer än trött :).

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.