Nu vet jag vad det kan innebära

det där resterna jag har i urinblåsan. Det jag har är ägg, döda ägg efter parasiten Bilharzia  (det finns även på svenska men det har mindre information. Kärt barn har många namn och det heter även snäckfeber och schistosomiasis. Jag har stor eller hög risk för cancer och har en hel del cellförändringar. Det är ingen cancer men dom måste hålla på och ta återkommande cystoskopier för att se till att det inte smyger och bildas elaka saker av dom cellförändringar jag ändå har.

Det känns ganska obehagligt men vad fasen, dom håller koll på det hela. Känns inte så kul med återkommande cystoskopier som en följd men det är en bagatell om man jämför med vad det kan bli. Jag tänker inte gå och oroa mig men visst känner jag mig aningen nedslagen.

Urologen kommer att ringa mig på onsdag så får vi se. Läkarbesöket i dag var på infektion eftersom det är dom som har hand om tropiska saker som det här tilhör.

Eftersom klockan inte var så mycket tänkte jag att vilket guldläge att försöka få pussa på lillfröken Julia. KA ringde och stämde av och han hämtade lillfröken så tog vi oss en runda i Jakobsberg Centrum. Julia skulle äta så vi tog en fika i centrum och det var rätt så lyckat. Hon hade tusen saker att kika på och satt och både skrattade och gurglade så där gott så man blir varm inombords.

Efter maten var det dags för efterrätten och först gillade hon inte alls smaken och riktigt ruskade på hela sig men till slut så var även efterrätten slut. Det är underbart att studera en så liten tös (på fredag blir hon 7 månader, gisses vad tiden går) och se vad som får henne att reagera. Det var ljud, det var människor och det var skyltfönster. Vi gick ner till BR Leksaker och där gillade hon färgglada kartonger mer än något annat.

Det pruttades och brakad men inget värre så gick det 1,5 timme och det var dags att återlämna lillfröken. Vi promenerade ditåt och KA lämnade av och så tog vi oss hem.

Det var en skön liten stund med bara oskuld som sällskap. Dom där små risgrynen är ff väldigt små men själv är hon en stor donna. Dags att hoppa i säng och med önskan om en god natts sömn skriver jag god natt.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Pingback: Kontroll av mina utländska hyresgästerna i dag #blogg100 | Carina´s tankar – Tankeboken

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.