Inte orolig men tänker ändå

Väder: cloud

Gårdagens samtal med urologen gjorde mig varken lugnare eller mer orolig men trots det far tankarna och det sammantaget med allt annat gör att jag snurrar som en propeller.

Ny cystoskopi före jul och som det såg ut sist så bör var 6:e månad räcka, den förra gjordes fredag 13 juni. Nu kan ju det ändras vid varje nästa cystoskopi. Läkaren frågade vad jag jobbade med och jag svarade ekonomiadministration och det tyckte han lät bra för om så tar dom blåsan och det jobbet funkar då. Det går ju att tolka som fan läser bibeln. En tolkning är att han väntar sig att det skall bli cancer, en annan tolkning är att om det utvecklas till cancer så har jag ett jobb där ett sådant ingrepp funkar. Jag kan bara konstatera att risken är ganska stor att det utvecklas till cancer eftersom det var ganska stora förändringar.

Vad som eventuellt blir vid ett sådant ingrepp har jag ingen om men jag kommer att ta reda på det bara så att jag vet. Jag har hittat en person som fick Bilharzia på 80 talet efter ett besök i Afrika som nu har cancer och skall bli av med urinblåsan. Jo, i Sverige.

Nej, ingen ide att grubbla i hjäl sig men både KA och jag bara aha och okej och vad händer nu.

Bookmark the permalink.

7 Comments

 1. Pingback: Kontroll av mina utländska hyresgästerna i dag #blogg100 | Carina´s tankar – Tankeboken

 2. Jerry: Tack. Behöver mer energi just nu i väntan på något som verkar vara av mindre bra karaktär. Vi får se.
  Kramar och tack.
  Carina

 3. Fy vad jobbigt för dig. Hemska tanke. Kraft och stöd till dig! *kramar om*

 4. Annelie: Jag vet att du förstår och kan inte annat säga än det är faktiskt ganska läskigt och det där OM far som en propeller där uppe. Fast om vet jag inte riktigt utan snarare när för efter att vi funderat fram och åter på vad läkaren sa osv så tror jag inget annat än att han väntar sig att, frågan är bara när.
  Tackar för kramarna, dom värmer mycket.
  Kramar Carina

 5. Ingrid: Ja, jag skrev ju att jag inte skall oroa mig men nog fasen snurrar tankarna. Både KA och jag grubblar. Jag kan heller inte tro annat än att läkaren väntar sig att det skall bli cancer. Varför annars redan nu fråga om vad jag jobbar med för att sedan säga att det jobbet fungerar bra efter en sådan operation.
  Tack för kramarna, dom värmer på flera fronter.
  Rumpan har ni väl fullt upp. Tänkte maila dig och fråga om lite detaljer för iaf en liten blomma men jag gör det i kväll.
  Förresten så är Moas framsteg så värmande också, helt otroligt att lillfröken har kommit så långt. Den lilla undersöta blonda donnan med korkskruvar.
  Kramar till hela konkarongen

 6. Blir alldeles kall i magen av vad jag läser! Men ska man se det positivt så är det ju ändå under kontroll och tack gode gud för det!
  Tänker på er, som vanligt, och skickar många varma kramar!
  *kramkram*

 7. Hmm..
  Förstår vad du går igenom.
  Jobbigt utav bara f-n.
  Näe, det är ingen idé fundera på vad som KANSKE, EVENTUELLT kan hända.
  Men..svårt att undvika.
  jag lider med dig.
  Många, många varma kramar
  /Annelie

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.