Det kostar att nattvandra

och allt annat som kräver att gå. Dom senaste veckorna har jag fått mer och mer problem att gå. Ofta känns det som att en sena/del av bäckenet mot benet hakar upp sig och det gör djävulskt ont. Ibland sitter det i länge och jag har väldiga problem att gå för att sedan när jag försiktigt tar mig fram så är det onda helt borta och en känsla av ömhet/mörhet är kvar.

I veckan har det blivit mer och mer så men inte så farligt. I går slog det till rejält efter att vi kommit till Hornstull och tagit tunnelbanan tillbaka till Slussen innan vi gick mot Medborgarplatsen (Medis) och idag kan jag inte gå bra alls. Det känns som att det liksom gått isär på båda sidorna, den ena värre än den andra. Vi som skulle iväg och handla månadens mat blir inte vi. KA handlar det nödvändigaste i dag så får vi se i morgon om det är bättre eftersom jag vill följa med annars får han trolla själv.

Det känns som att min kropp lägger av med mer och mer saker som jag aldrig någonsin haft problem med tidigare.

Jag vet, jag måste till läkare men vad fasen mina brännande fotsulor har dom ju inte gjort något mer med (det har ju även blivit den känslan i handflatorna) och det är något år sedan så detta är väl inget som görs något åt men gå måste jag ju kunna 🙁

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.