Länge sedan icke Google+ inlägg hamnade här

För den som inte vet så är det enkelt att hämta sina publika Google+ inlägg så att dom hamnar i din blogg om du använder dig av WordPress. Det jag skriver på Google+ som publikt hamnar alltså här. Ganska praktiskt då jag inte haft någon ro att skriva något vettigt alls den sista tiden, närmare bestämt sedan Proline med deras inkompetenta underentreprenörer började riva vårt badrum.

Det är en evig soppa och vi kommer att dra det hela mot HSB Tibble´s styrelse med hjälp av advokat. Vi är trötta och så less. Jobbet påbörjades vecka 34 (i augusti) och inget blir rätt. Det hela har hållit på tom vecka 43 då det sista (enligt dom) avslutades, ff är tröskel oåtgärdad, skad på dörr kvar, dom har dessutom skadat badrumsspegeln, ventieln felmonterad och saknar rätt saker, ett foder runt fönster saknar silikon, dom har vid 2 tillfällen orsakat sandstorm med byggdamm men det vägrar dom åtgärda.

Vi hade en gång ett nyrenoverat badrum som vi tyckte mycket om, vi tycker inte om det badrummet vi fått nu även om kakel och klinker är fint.

Allt, precis allt måste tvättas och dammas av det som funnits i kök, sovrum (våra gardiner, gissar jag att vi bara kan kasta, dom är gjorda av något pappersliknande material och kan inte tvättas, köpta på IKEA) datarum och vardagsrum, vår vardagsrumsmatta måste kemtvättas, den är så full av deras damm så det finns inte.. Fortfarande är saker fel och inte korrekt åtgärdade, det är som en tragisk komedi där vi fått betala priset för allt.

Det har kostat Ka och mig oerhört mycket i mental stress, magkatarr, dålig sömn och asthmaanfall och klåda över hela kroppen av dammet. Då har jag glömt att skriva all ilska, irritation och allt jagande av dom som skall kunna detta.

Nu har vi tagit beslut att driva detta genom advokat och, om inte annat hjälper, stämma var och en av HSB´s styrelse och göra dom personligen ansvariga för detta då dom är ansvarig för beställning av reliningen som är orsaken till det hela i våras.

Solen skiner här och KA och jag håller på med att tvätta, rensa, damma av, plocka tillbaka osv, osv.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Pingback: Ha en trevlig helg, själva försö… | Carina´s Tankar – Tankeboken

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.