Testar Viaplay gratis en månad

och det enbart för att tv3 ströp serien Firman som baseras på en fortsättning av John Grishams bok med samma namn. KA och jag hade sett 10 avsnitt och ville självklart se den färdigt och en del reaktioner märktes hos tv3 av andra som ville se klart serien.

Nu har Viaplay en grej där du får prova deras utbud gratis 1 månad och eftersom hela säsong 1 av Firman finns där så skred jag till verket.

KA och jag satt i en del timmar i går kväll och såg färdigt serien, synd bara att dom inte textat klar dom sista avsnittet för KA hör inte bra och hade lite svårt att följa med i alla dialoger. Det var särskilt skönt att slippa reklamen så 1-timmes serien tog ca 41-42 minuter bara.

Det var dubbelt skoj för nu har vi kikat på datorn på tvn och det kändes lite annorlunda, häftig skärm och bra upplösning :). Vi måste bara greja en trådlös lösning så blir det betydligt smidigare nästa gång.

Vill du också kunna prova, gå till Viaplay och registrera dig, du måste uppge kreditkortsuppgifter men det är kostnadsfritt även om det vid registreringen ser ut som det kostar men när du fullföljer beställningen syns det att det är gratis under en månad. Det gäller bara varianter TV och TV+FILM och nej, jag får inte betalt för att skriva detta inlägg utan tror däremot att fler skulle vilja prova.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Kanske något att testa.

    Tycker det är lite kul när någon skriver i sin blogg att de inte tar betalt. Tycker det är mer naturligt att skriva när man tar betalt, eller fått t ex böcker gratis för att recensera.

    • Ja, det är något att testa. Många får betalt när dom skriver om bra saker så jag ville tala om att jag inte fick det och alltså inte präglat av det utan en helt gratis åsikt 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.