Äntligen har alla i familjen (vi som bor på samma adress, alla övriga har egna…

Äntligen har alla i familjen (vi som bor på samma adress, alla övriga har egna hem 😉 )ätit frukost tillsammans. Det har inte gått på väldigt länge att äta med Kurt då han har haft ett evigt revirpinkeri med +Karl-Axel Jonsson men i dag så. Det kändes så skönt för vi har saknat våra gemensamma sittningar till både frukost och middag:)

KA sover redan då det är hans 3-nätters helg 🙁

In album 18 augusti 2012 (3 photos)

Karl-Axel längst till höger 😉 och från vänster är det, med ryggen till Kurt och så kommer Mannfred. Man kan också skönja att dom äter med varsin fot, dvs Kurt är normalt vänsterfotad och Mannfred högerfotad 😉

Google+: View post on Google+

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. Pingback: Åren går fort | Carina´s tankar - Tankeboken

  2. Ja, +Patrik Hanson det kändes så roligt att vi äntligen kunde göra så här igen.

    Visst är det +Sofia Haargaard 

    Tänk att det svängde efter att vi kom hem från Ghana och dom var på "sommarkollo" i Enköping, det har varit svårt alldeles för långe eftersom Kurt bara attackerat KA direkt om KA inte hade full ögonkontakt med Kurt hela tiden och ingen kan äta då, vi har provat flera gånger.

  3. Vad fint. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.