Mamma är bara :) #blogg100

Mamma är nyopererad men full i fan, som hon alltid varit på sitt härliga sätt så länge jag kan minnas. Lite kul är det och det är samma sak varje gång.

Jag tänker ibland på att 70 inte är en ålder i dag och hoppas jag är lika full i fan som mamma är den dagen jag är 70 om jag ens lever då (sådant kan man aldrig veta).

Jag imponeras ff över hennes mod som 19-åring och nybliven mamma och som inte ens kunde engelska att faktiskt åka till nattsvarta Afrika. Tänk att åka från Kiruna till Liberia med en 6 månaders liten tjej (jag såklart)

Vi har iaf alla skrattat en hel del i dag och just nu ligger brorsans dotter, Ellen snart 6 år, och sover i mamma säng. Hon gillar KA och mig (ja mamma också) så när vi var här ville hon givetvis vara med och det är skoj.

Dags att packa ihop för i dag och hoppas mamma får sova ordentligt natten som kommer.

#blogg100 inlägg 7 av 100

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.