Det märks att fröken är hemma

och en sak som är typisk är färg på badlakan. Jo, hon färgade håret igår och KA´s fina badlakan har blivit lite väl blekt. Ett annat badlakan är och blir aldrig mer sig likt då det nu är fullt med lila hårfärg. Det badlakanet plockade jag fram och var ett väl slitet ett så det är i sig ingen förlust och helt mitt eget val.
Små saker behövs för själen och kombinerad blekning och färgning är ett sätt. En annan fick några drag med blekmedel i håret så nu är det lite stripigt i olika ljusare nyanser. Det blev resterna i blekningsförpackningen och jag tycker inte om det. Det är då själve den att jag skall falla till föga när Tessan ömsom bad och ömsom tjatade. Hon har tydliga problem med dom gråa strån som har bildats men inte jag. Hennes fasa över att ett strå i mina ögonbryn var grått gick inte att missta ta sig på. Jag skrattar bara för hon är tydligen fåfäng åt mig.
Jag är inte på TT idag
utan vi har en hel del som måste bli klart idag eftersom vi åker i morgonbitti förmiddag. Skulle det vara så så ringer dom från TT så får jag lotsa per telefon om det är något.
Jag är också anmäld
till psykologikursen KA skall gå, ävenså Tessan. Vi får se hur det blir med henne om hon vill gå men jag hoppas hon hänger med, särskilt nu när det blivit en familjegrej då kanske hon känner att det blir roligt. Sysselsättning är viktig och det är därför. Eftersom hennes jobb som personlig assistent är en timvariant och det just nu är brist på timmar så kan det vara skönt att ha något att sätta tänderna i.
Fokus på framtiden är viktigt och kanske överarbetar vi det hela eller så inte. Vi får se, tar dag för dag och känner av stämningen.
Tänk att äntligen kommer vi iväg
på något annat. Det är viktigt för oss också, en minisemester får vi se det som. En annan kul sak, det kom ett mail med en liten sak åt mig och den lägger jag ut i morgon innan vi åker.
Nu till fixning och doning. Vädret är likvärdigt med tidigare i veckan, grått, fuktigt och +8 grader.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.