Bättre kan det väl inte bli!?

tänker jag och går på som fan har betalt mig åtminstone i tanken.
En glad sak
jag bara måste skriva (det händer roliga saker också) är att fröken skall hoppa in som sjukvikarie på ett dagis i morgon och DET är värt massor. Jo och jobbet hon sökte i tisdags när himlen rämnade fick hon fast det skall inte börja förrän i slutet på oktober. Tänk en början som kan leda till vad som helst och framåt är givet.
A-kassan
undrar jag om det är skottpengar på eller så för den ena vet inte vad som gäller och utgår ifrån en sak och den andra säger en sak och vet med sig att så är det och där står jag och ingenting gäller av det som är sagt och luren fick jag slängd i örat också för KA råkade skratta och det hördes och klick sa det i mitt öra utan att jag fick klart besked. Det djävliga är att jag MÅSTE ha ett besked till myndigheten i morgon.
Morgondagen blir spännande på mer än ett plan och arg är jag ff. Tur att jag inte liksom bara lade mig ner och dog för så kändes det i tisdags fast min ilska över hanterandet av allt har lyft mig mycket.
Nej, nu skall KA och jag äta ”middag” stekta ägg och mackor för annat blir det inte. Jag tänker som så att tur att vi inte börjat måla i hallen för det ökar värdet. Kanske får en vägg ett hål eller annat snart istället eller så får vi se vad vi skall hitta på för något som kan göra saker bra för oss för NU är det bara oss som gäller. Alla år av rena och vita pengar och slit för ingenting mer än erfarenheten känns som att fan ta det mesta just nu.
Förresten så sken solen idag men det hjälpte in mungiporna särskilt mycket men kanske lite för visst skrattar jag åt mig själv en aning och även KA har blivit lite arg för det är vad vi behöver just nu andra känslor vore katastrofala i dagsläget.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.