Absurditeter

präglar vår vardag i alla lägen och konstellationer. Jag undrar vad i h-e vi vill vi människor när tjejen i artikeln ovan duger med rösten men hon får inte synas. Artikeln är ju en sak men att sedan Mr Bertan påpekar det i såpan Fame Factory (ids inte ens kika men läser tidningarna) att en av tjejerna är för stor och att hon faktiskt bör banta, hornen i pannan växer enormt på mig och jag känner för att ge både en och annan en riktig näsbränna. Vi måste lära våra bran och ungdomar att de/vi duger som vi är och då kan inte magerhet vara det optimala att sträva efter. Jag undrar också NÄR vi skall se människan och inte detaljerna? Vi gör likadant med könen och sexuella preferenserna. Kan inte vi vara lite mer kloka så kan vi väl åtminstone hålla igen munnen och börja använda hjärnan istället.

Mördad
av före detta sambon. Vad säger man? När skall vi få kvalitetsstämpel på våra partners? När skall vi komma på hur man faktiskt kan se att ens blivande livskamrat faktiskt är våldsam? Hennes liv hade just startat, ja den delen där man skapar sitt eget inför pensionen som ofta är långt borta. En annan sida av våldet kanske är detta? En inlåst, våldtagen 17 åring larmar polisen via sms. Jag tycker inte om vad som sker ute i världen idag och inte alls om det som faktiskt sker här hos oss i lilla landet Sverige. Allt våld, alla övergrepp, alla snea syner på människor och allt förakt för det som inte är det vi vill att det skall vara gör att det vi kommer att lämna efter oss till kommande generationer blir något ingen av oss kan stå för. Hur sjutton skall vi lyckas vända detta vidriga som sker runt omkring oss dagligen? Jag känner sådan vanmakt.

För övrigt
är det mycket jobb som gäller. Intet nytt med vår fröken heller, som vanligt händer ingenting. Gökarna mår bra, Henning bet mig igår så min pekfingerled svullnade, fettet tittade ut men det blir nog bra snart. Han gjorde inte det med flit så han skämdes efteråt men ont gör det ändå även om det känns bättre idag. Nu är det adios och sent så till senare och gör dig själv en tjänst, sköt om DIG.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.