Dagarna

rusar iväg för att aldrig mer återkomma. Det känns som att denna månad kommer att bli väldigt kort, åtminstone i känsla. 2 dagar kvar till dagen D, pensionen alltså och jag börjar nog få lite åldersnoja men ändå. Det är nog stress ihop med allt annat som sker just nu och allt man inte får glömma bort.

Tankar
går till Tuija och familjens begravning i morgon. Vi finns här och står mentalt vid din sida. Matias hjälp din mamma att orka med denna resa. ((((Kramar och varma omtankar)))) från oss alla här i Kungsängen. Vi tänder ett ljus klockan 13:00.

Apor 1
och särskilt schimpanser är min stora passion men det har jag skrivit om tidigare. Jag vet att också att planerna var stora med en överraskningsgrej kring min önskan att få vara med schimpanserna. Av vissa orsaker går detta inte att genomföra just nu men jag vet och känner sådan uppskattning för det engagemang som låg bakom att få min dröm att gå ihop. Tillfället kommer att tas senare så tillfället har inte försvunnit. Tack för att du/ni faktiskt gjorde detta för mig.

Apor 2
kommer som ett kort på Posten fast ändå inte riktigt. Det kom i inboxen och är så fint. Monica som bor i Spanien och idag är på väg hem till Svedala skickade en förskottshälsning som är så fin. Inga schimpanser men helt perfekt substitut.

Tusen tack Monica, de är underbart fina och faktiskt är tanken mer än fin, tack.

Tankeboken
är nu i vila och antagligen tills helgen är över. Var rädda om er.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.